پای درس ایثار | معلم نمونه ورزنهای تمام جایزه خود را برای مدرسهسازی اهدا کرد
فرهنگی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - سید ابوالحسن موسوی، دانشآموخته رشته آموزش ابتدایی از دانشگاه فرهنگیان و دارای کارشناسی ارشد مشاوره خانواده است؛ 12 سال سابقه دارد و به جز یکسالی که پایه دوم را تدریس کرده بقیه سالهای خدمتش، آموزگار پایه پنجم بوده است. این آموزگار جوان که در سال جاری بهعنوان معلم نمونه استانی انتخاب شده است، در اقدامی ایثارگرانه تمام جایزه خود را برای مدرسهسازی اهدا کرد.
به گزارش ادارۀ اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، سید ابوالحسن موسوی، دانشآموخته رشته آموزش ابتدایی از دانشگاه فرهنگیان و دارای کارشناسی ارشد مشاوره خانواده است؛ 12 سال سابقه دارد و به جز یکسالی که پایه دوم را تدریس کرده بقیه سالهای خدمتش، آموزگار پایه پنجم بوده است.
مثل بسیاری از معلمهای دیگر، او نیز امسال در فرایند شناسایی معلمان نمونه شرکت کرد. در منطقه ورزنه برگزیده شد و در مرحله استانی نیز موفق به کسب رتبه اول استان در مقطع ابتدایی شد. خودش در این باره میگوید: «با استفاده از آموزههایی که در کارگاههای مختلف و دورههای برنامهنویسی داشتیم، سعی کردم تدریسی مبتنی بر روشهای فعال و نیز با استفاده از برنامه اسکرچ داشته باشم تا دانشآموزان با سبکهای مختلف یادگیری بتوانند از آن بهره ببرند.»
قصهی آقای معلم به همین جا ختم نمیشود و حالا او معلم نمونه درس ایثار و فداکاری شده است. علیرضا دژبان، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ورزنه در این باره توضیح میدهد: «چند روز پیش آقای موسوی به دفتر من آمد. به من گفت که مبلغی به عنوان جایزه معلم نمونه به حسابش واریز شده است. او گفت که مایل است مبلغی که به عنوان هدیه به حسابش واریز شده است را به طور کامل برای مدرسهسازی پرداخت کند. ابتدا کمی تعلل کردم اما ایشان در تصمیمشان مصمم بودند. بنده به داشتن چنین معلمهایی که چه از نظر علمی و آموزشی و چه ازنظر اخلاق و از خودگذشتگی اینگونه نمونه و الگو هستند بر خود میبالم وبه داشتن آنها افتخار میکنم.»
از آقای موسوی پرسیدم: دلتان نمیخواست این پول را برای خانوادهتان خرج کنید؟ خندید و جواب داد: «بیشتر از من، خانوادهام از این تصمیم خوشحال شدند و مشوق و همراهم بودند. شرکت در فرایند شناسایی معلمان نمونه برای من یک کسب تجربه جهت ارتقای مهارتهایم بود، نه چیز بیشتری. در حال حاضر تعدادی پروژه نیمه تمام آموزشی در شهر ورزنه داریم و من خوشحال میشوم که این جایزه، در بخشی از ساخت و ساز این مدارس هزینه شود و باقیاتالصالحاتی باشد که نسلهای متمادی از آن استفاده میکنند.»
آموزگار پایه پنجم مدرسه شهدای ایثارگران ورزنه در پاسخ به این سوال که چه توصیهای به کسانی که میخواهند در کار خیر مدرسهسازی شرکت کنند دارید، گفت: «در کتاب هدیههای آسمان کلاس پنجم، درسی با عنوان کوچکهای بزرگ داریم. در این درس نشان میدهد چیزهای خیلی کوچک وقتی که در کنار هم جمع میشود اتفاقات بزرگی را رقم میزند. یا به قولی قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود. ممکن است خیلی از ماها، چند میلیارد یا چند صد میلیون برای ساختن مدرسه نداشته باشیم. اما وقتی همه مردم یک شهر، یک روستا، یک شهرستان، مبالغ کم یا زیادشان را روی همدیگر بگذارند حتما آن اتفاق خوب ساختن یک مدرسه رقم میخورد. بنابراین به همه توصیه میکنم که از مقدار اندک خود خجالت نکشند و هر چه میتوانند برای این کار خیر ماندگار، یعنی ساختن مدرسه، با هر مبلغی همت کنند.»
وی در پایان در خصوص فرایند شناسایی معلمان نمونه پیشنهاد داد در کنار سوابق و افتخارات و مستندات، امتیاز بیشتری به امر تدریس که مهمترین بخش کار معلمان است اختصاص داده شود.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸:۱۶
-
۱۲ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/962503/